5 gol terbaik dalam sejarah bolasepak Malaysia

Mudahnya menjemput rezeki : http://bit.ly/rahsiautokens

Saksikan 5 gol terbaik dalam sejarah bolasepak negara kita Malaysia. Ayuh sokong majulah sukan bolasepak untuk negara.!!

Berminat beli catuaba? : http://bit.ly/134gs4s

Singapore 1-3 Malaysia: Two dramatic late goals from Safiq Rahim & Indra Putra sent Malaysia into the Semi Finals of the AFF Suzuki Cup at the expense of rivals Singapore

Facebook: https://www.facebook.com/affsuzukicup
Twitter: https://twitter.com/affsuzukicup
Instagram: www.instagram.com/AFFSuzukiCup
Website: affsuzukicup.com
Video Rating: / 5

Incoming search terms:

27 thoughts on “5 gol terbaik dalam sejarah bolasepak Malaysia”

  1. Aku rasa lebih byk gol terbaik dr player malaysia tp yg tu maybe xde shoot video la…klu semua game ade shoot video memang gempak beb..apa2 pun harimau malaya pls do the best after 2014 end…kami dahagakan kemenangan demi kemenangan..

  2. admin next video sila cuma masukkan gol gol international je , negeri tak payah la sebab youtube ni public semua country boleh tengok dan dengan harapan orang luar boleh lihat potensi pemain malaysia

  3. MALAYSIA ANJING
    penyokong malaysiaL berani datang ke singopore, salut..
    penyokong singapore tak ada niat nak bls dendam atas ape yg penyokong malaysiaLAn lakukan di thn 2012,
    saya harap,, penyokong malaysiaLAN ke indonesia, supaya mati semua hhhh..
    PENYOKONG ULTRAS MALAYA ITU ADALAH BANCI
    singapore kita friends forever, malaysia you anjing you tai anjing babi puki jiba

  4. Watching this again and again. Playing Singapore is just like Madrid vs Barca (dont laugh). Proud of my country event hough we came with those kuda tua but the result was superb. Nice stadium by the way! 

  5. A stadium with a roof that can open and close is the way to go for football to progress in this part of the world.

  6. Tulah malaysia jangan selalu kutuk hina Singapore kan dah kalah hahaha. Keeper kat mana?? Keeper kita sedang ketawakan malaysia and tanya piala kat mana piala kat mana hahaha. Woi piala kat Thailand lah. Korang nak bau piala pun tak boleh apakan lagi nak pegang. Jangan mimpilah malaysia. Tahun 2012 dulu korang hina singapura anjing dan akhirnya singapura juara buat kali ke empat. Tahun ni hina singapura lagi and malaysia kalah di tempat sendiri dan dikenekan bala banjir terburuk dalam sejarah malaysia. Untok orang malaysia semua, rakyat singapura tak suka hina negara lain Kerana kita berfikiran terbuka dan terima kenyataan. Jangan hina negara lain kalau negara sendiri masi lagi bagai katak dibawah tempurung. Fikir fikir kan lah.

  7. It's funny even after the tournament ended, this video is still the most viewed, almost double of the nearest one which is the final. It just showed how controversial this match was. 

  8. All these xenophobic comments over here…. While I have to agree with some of the points brought up, there us absolutely no need to insult each other's countries over here. Both countries have their strengths and weaknesses, and none is superior to the other. For example, Malaysia may have defeated Singapore, but Singapore also won many times in the past, showing that both teams are quite equally matched. Singapore may be richer, but we cannot argue that Malaysians are generally happier. So, kindly refrain from bashing each other's countries.
    Regards,
    a Singaporean

  9. Singapore scored one goal already celebrate like they won in final.. so much drama and over confident .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *